Agenda

Werkdag : knotten

We spreken af op zaterdag 20 januari om 10.00uur, ter hoogte van huisnummer 51 in de Damvalleistraat (GPS:51°02'58,01"NB - 3°48'19,88"OL)
Laarzen en warme kledij zijn geen overbodige luxe. Handschoenen en werkmateriaal worden door Natuurpunt voorzien, maar je mag gerust je eigen gerief meebrengen.
Natuurpunt voorziet een middagmaal en een heerlijke kom soep (met veel liefde door Vera en André gebrouwen) voor de vrijwilligers die een volledige dag de handen uit de mouwen steken.
Tussendoor zal er ook tijd gemaakt worden voor een drankje.

Hou deze week dus je email in de gaten : indien er terug veel neerslag valt, kunnen er wijzigingen doorgemaild worden !


Wil je op de hoogte blijven van onze werkdagen en weekeindes, of ook van onze geplande wandelingen en fietstochten, geef je email-adres dan door en ontvang onze digitale nieuwsbrief.

Memorandum verkiezingen 2018

Lees hier het verkiezingsmemorandum van Natuurpunt voor de gemeente Destelbergen.
We maakten ook een overzicht van de verkiezingsprogramma's in de gemeente.

FOTOBOEK DAMVALLEI

Boek

 

In 1994 startte Natuurpunt in onze gemeente met de uitbouw van het natuurgebied Damvallei. De resultaten van meer dan 20 jaar natuurbeheer zijn nu gevat in een fotoboek ‘De Damvallei, een beeldend verhaal’. Een verbluffend boek over de veerkracht van de natuur. Het succesverhaal van de Damvallei illustreert dat de vernietiging van de natuur niet onomkeerbaar is. Bedreigde of verdwenen dier- en plantensoorten herstellen of duiken terug op met het juiste beheer.


Wil je het fotoboek thuis ontvangen? Dat kan na overschrijving van 33,00 euro (28,00 euro voor het boek + 5,00 euro portkosten) op rekeningnummer IBAN BE 02 890-4342117-40 met vermelding ‘De Damvallei, een beeldend verhaal’. Om portkosten te vermijden kan je het boek, na afspraak (09/228.73.58 of louis.gevaert@dsmg.be), afhalen bij Louis Gevaert, Izegrimhof 9 te Destelbergen.

WANDELKAART DAMVALLEI

Kaart Damvallei